Amsterdam.jpg
 

Experts in
intellectueel eigendomsrecht

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Good Law B.V. is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van het Europese intellectuele eigendomsrecht, inclusief alle gerelateerde zaken, contracten en procederen.

Good Law is een advocatenkantoor gespecialiseerd in modellenrecht, merkenrecht, auteursrecht, product ontwikkeling en ontwerp, commerciële samenwerking, marketing, media en procederen. Good Law staat bekend om haar jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen van strategieën om merken te beschermen en procederen, en het behandelen van merk, model en auteursrecht geschillen en het voeren van oppositieprocedures.

Onze cliënten zijn leiders op het gebied van fashion en consumentengoederen.

 
 
Logo Puma.png
 
 

“Carja Mastenbroek is tenacious in her endeavours to remove fakes from the market. She seized counterfeit footwear for Puma and is pursuing alleged imitators of Tommy Hilfiger products”.

WTR 1000 (2018)

“Carja Mastenbroek is passionate about what she does and has the right skill set for complex matters”

WTR 1000 (2019)

 

Strategisch partner van

 
disosa logo.png
 
 
_MG_5073 katja mali fotografie HR.jpg

Carja Mastenbroek

Partner
Advocaat

mastenbroek@goodlaw.eu
+31 (0)6 150 621 63

blauw G logo.png
 

Over Carja

Carja Mastenbroek heeft 20 jaar internationale ervaring op het gebied van de intellectuele eigendom. Haar praktijk richt zich op de bescherming van merken, namaakbestrijding, en procederen in inbreukzaken op het gebied van merkenrecht, modellenrecht en auteursrecht. Carja is in het bijzonder actief in de retail en fashion sector. Carja heeft ervaring in de gehele levenscyclus van producten vanaf het voorafgaande onderzoek tot aan procedures achteraf, inclusief het beschermen en exploiteren van de intellectuele eigendomsrechten. Zij is bekend onder collega’s en gerespecteerd om haar langdurige ervaring op het gebied van het klassieke intellectuele eigendomsrecht. Carja adviseert regelmatig over internationale merkenkwesties, Europese handhaving van modelrechten, en merkenrecht in de Nederlandse Antillen. Cliënten noemen haar een echte go-getter met hoge technische kennis en een krachtige procespartij.

Lidmaatschappen

INTA, International Trademark Association
AIPPI, Vereniging voor Intellectuele Eigendom
BMM, Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht
VvRr, Vereniging voor Reclame recht
Secretaris van VIEPA, Vereniging Intellectueel Eigendom Proces Advocaten
Fipe, Female Intellectual Property Experts

Aanbevelingen

WTR 1000

Rechtsgebieden

Carja Mastenbroek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: intellectuele eigendom en burgerlijk procesrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Sander Verbeek

Sander Verbeek

Partner
Advocaat

verbeek@goodlaw.eu
+31 (0)6 133 043 58

Icoon Closed.png
 

Over Sander

Sander Verbeek is gespecialiseerd in het Intellectueel Eigendomsrecht en aanverwante rechtsgebieden. Hierin is hij al ruim drieëntwintig jaar actief. Nationale én internationale ondernemingen kunnen op zijn deskundigheid rekenen. Sander denkt in mogelijkheden en kan goed improviseren. Hij is een sociaal gedreven persoon die kordaat kan optreden. Hij dringt direct door tot de kern van het probleem en vindt daardoor snel de juiste oplossing. Sander denkt moeiteloos buiten de juridische kaders. Hij staat naast de ondernemer en kan zich maximaal in hem verplaatsen. Zijn doel is ondernemers preventief sterker te maken met goed juridisch advies. Zijn favoriete quote: “Adviseren is simpel maar het moeilijkste wat er is, is simpel adviseren”.

Lidmaatschappen

Vereniging Voor Auteursrecht (VVA)
European Community Trademarks Association, (ECTA)
Marques
Association Internationale pour la Protection de la Propriété Intellectuelle
(AIPPI)
Benelux Vereniging voor Merken en Modellenrecht (BMM)

Rechtsgebied

Sander Verbeek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: intellectuele eigendom. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.


Foto+Jennifer+Quik.jpg

Jennifer
Quik

Advocaat

quik@goodlaw.eu
+31 (0)6 296 226 65

Icoon Closed.png
 

Over Jennifer

Jennifer Quik is werkzaam geweest bij verschillende advocatenkantoren, voordat ze zich aansloot bij Good Law. Ze heeft zich sinds het afronden van de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam voornamelijk gericht op Intellectueel Eigendomsrecht en Privacyrecht. Met betrekking tot het Intellectueel Eigendomsrecht houdt Jennifer zich voornamelijk bezig met handelsnaam-, merken- , modellen- en auteursrecht. Daarnaast heeft Jennifer uitgebreide kennis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en ondersteunt organisaties bij het implementeren van deze regelgeving in hun bedrijfsvoering. Ook voor andere onderwerpen op het gebied van Informatierecht (o.a. cookies, nieuwsbrieven en onrechtmatige publicaties) kunt u bij haar terecht.

Lidmaatschappen

Conan Doyle (www.conandoyle.eu)
Vereniging Privacy Recht (www.verenigingprivacyrecht.nl)


_MG_5205 katja mali fotografie HR.jpg

Jeske Elink Schuurman

Paralegal
Officemanager

elinkschuurman@goodlaw.eu

Icoon Closed.png
 

Over Jeske

Jeske is de office manager van Good Law. Ze is verantwoordelijk voor de administratie en budgettering van Good Law en voor personeelszaken. Jeske verricht daarnaast paralegal-werk en indien nodig secretaressewerk.

Ervaring

Jeske heeft jarenlange ervaring in de advocatuur en heeft de ins en outs van het vak onder meer geleerd op de secties intellectueel eigendomsrecht van de internationale advocatenkantoren Simmons & Simmons en DLA Piper, samen met Carja.

 

“Carja is a truly forceful litigator - a real go-getter with great technical skill.”.

WTR 1000 (2018)